Intet – nej intet i Verden, i himmelen eller på jorden eller under jorden, eller i nogen Guds eller ideologis navn gør det i orden at begå den slags handlinger, vi har været vidne til det seneste døgn. Men når det er sagt, bør vi stå sammen også med muslimerne i Danmark om at bevise, at rummelighed og tolerance, er noget, vi alle skal udvise og at det bør være en af de højt besungne danske værdier, som der tales så meget om. Det er som om ytringsfrihed efterhånden er blevet e…n statsgaranteret ret til at mobbe minoritetsgrupper – og jeg synes, der er flydt alt, alt for meget blod på grund af nogle dumme og unødvendige tegninger. Man skal aldrig skyde folk for at tegne noget som helst !!! Det er uden noget men! På den anden side er det ikke en undskyldning for at blive ved med at tegne tegninger med det ene mål at såre og genere en bestemt befolkningsgruppe. Det er en promille af en promille af muslimer, der gør disse afsporede og psykopatiske handlinger i Allahs navn – ( og de havde sikkert gjort det alligevel med en anden begrundelse, hvis der ikke var blevet tegnet) – men det er ca alle muslimer, det bliver såret over karikaturtegninger af profeten. Og hvis ytringsfriheden – hvad man efterhånden skulle tro, kun handler om at tegne profeten og kalde muslimerne for idioter, så ved jeg ikke om den er værd at slås for. (Den rakte jo fx ikke til at Irans præsident måtte kalde Israel for en racistisk apartheidstat).Mens skolelærerne kæmper for at lære eleverne, at mobning ikke er ok, kæmper politikerne om at være bedst til at mobbe Vi bliver nødt til, selv midt i sorgen, at være et skridt foran den shitstorm mod muslimer, som jeg er sikker på, der bliver lagt op til i bestemte politiske grupperinger lige nu…. Og her er det at vi skal huske på – danske muslimer er også i sorg – danske muslimer er også blevet angrebet, og at hovedparten af ofrene for islamistisk terror på verdensplan er muslimer.
Altså – vi skal holde op med at tegne – ikke for ikke at blive skudt på – ikke fordi vi ikke må, men fordi der ikke er grund til det.